Жителі Рівненщини сплатили до бюджету понад 20 мільйонів гривень податків

21.08.2019 15:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Мешканці Рівненщини самостійно сплатили до зведеного бюджету 20,5 млн. грн. податків і зборів.

З них, станом на 01.08.2019 року,  самостійно  задекларовано та сплачено податку на доходи фізичних осіб - 17,2 млн. грн., та 3,3 млн. грн. військового збору.  Як повідомили в ГУ ДФС у Рівненській області, податки сплачено за результатами декларування доходів, отриманих громадянами у 2018 році.

«Чесне і прозоре декларування доходів – першочергове питання порядку денного суспільства, що прагне досягнути найвищих стандартів якості життя. Цьогорічна кампанія декларування є достатньо успішною. Це пояснюється, перш за все, підвищенням рівня податкової культури, сумлінності платників податків та ефективній роз’яснювальній роботі, яку проводили фахівці фіскальної служби», - зазначив начальник ГУ ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.

Він також висловив подяку всім громадянам за своєчасно подані декларації і сплачені податки та зазначив, що надходження сум податку на доходи фізичних осіб – основне джерело наповнення місцевих скарбниць.

Нагадаємо, в період кампанії декларування доходів за 2018 рік річні податкові декларації до територіальних органів ДФС у Рівненській області  подали 3986 громадян.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews