Голова Чернівецької обласної ради нагородив буковинських контррозвідників

27.08.2019 20:17   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» та Почесними грамотами Чернівецької обласної ради нагородив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян т.в.о. начальника Управління СБУ в Чернівецькій області Юрія Хулмурзаєва та кращих співробітників служби з нагоди Дня незалежності України.

«Багато поколінь патріотів України боролися та віддавали свої життя за незалежність нашої держави. Нині ж саме нам потрібно зробити усе залежне, щоб Україна відбулась як держава, пройшовши усі випробування. Чи не найважливішу роль у збереженні суверенітету та конституційної законності відіграє саме Служба безпеки України. Щиро дякую усім вам, а також вашим колегам та побратимам, яких не змогла вмістити ця зала, за службу, за мир і спокій на Буковині та в Україні. Вірю, що завдяки професійним діям співробітників служби уже незабаром мир запанує на всій території України», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до керівництва та особового складу УСБУ в Чернівецькій області під час урочистих зборів, що відбулися 23 серпня з нагоди 28-ї річниці незалежності нашої держави.

За матеріалами Чернівецької облради.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews