У Вараші малолітній велосипедист потрапив під колеса авто

У дорожньо-транспортну пригоду близько 10:45 27 серпня потрапив малолітній житель Вараша.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що 62-річний водій «Opel Combo», виїжджаючи із прибудинкової території мікрорайону Перемоги на вулицю Соборна, допустив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав на проїзну частину. Потерпілого дев’ятирічного хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, забоями та осадненнями госпіталізували до лікарні.

Слідчі Вараського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій за результатами освідування — тверезий.

Попри неодноразові застереження правоохоронців і батьки, і їхні діти нехтують правилами дорожнього руху. Нагадуємо, що велосипедист — повноправний учасник дорожнього руху, який зобов’язаний знати і дотримуватися ПДР. Крім того, переходити пішохідний перехід можна лише тримаючи велосипеда в руках, а рух на велосипеді на проїзній частині дозволяється лише із 14 років.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області