Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня потребує матеріально-технічного оновлення

29.08.2019 23:52   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Заступник голови облдержадміністрації Василь Гостюк зустрівся з Діаною Дольс кураторкою проекту Асоціації «Медична і благодійна допомога Франція-Україна». На зустрічі також були присутні заступник директора Департаменту охорони здоров’я ОДА Марія Поліщук, екскерівник Хотинського району Петро Допіряк, керівник апарату Хотинської РДА Олександр Нестор.

Василь Гостюк звернув увагу на те, що Хотинщина найбільше співпрацює з благодійниками Франції, що в результаті допомогло суттєво оновити матеріально-технічну базу районної лікарні.

«У нас дуже багато медичних закладів потребують оновлення, а коштів з бюджету обмаль, - сказав Василь Гостюк. – Необхідно шукати різні шляхи для покращення ситуації. І вони є, лиш треба працювати. Дякую українській діаспорі у Франції за велику допомогу у питанні забезпечення медичним обладнанням лікарень Чернівецької області».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість справі він вручив кураторці проекту Асоціації «Медична і благодійна допомога Франція-Україна» Діані Дольс ювілейну відзнаку ОДА «100 років Буковинському віче».

За ініціативи заступника голови облдержадміністрації Василя Гостюка Діана Дольс разом зі всією делегацією оглянули відділення неонатології обласної дитячої клінічної лікарні. За словами Василя Гостюка, відділення для немовлят потребують першочергово оновлення. Так, за його ініціативи у відділенні розпочато ремонт, вчасне завершення якого перебуває на ретельному контролі і наступний логічний крок - оновлення обладнання.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews