У ДТП, що сталася у Рівному, травмувався киянин

На перехресті вулиць Олекси Новака та Осіпова обласного центру о 20:40 четвертого вересня сталася автопригода за участю двох автомобілів.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водійка автомобіля «Volkswagen Jetta», 53-річна рівнянка, рухаючись вулицею Осіпова, на перехресті нерівнозначних доріг не надала переваги в русі та допустила зіткнення із позашляховиком «Toyota RAV4» під керуванням 30-річного жителя Києва. Від удару автомобіль «Volkswagen» врізався у бетонну огорожу приватного господарства.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав киянин, якого із попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку доставили до лікарні. Обоє водіїв за результатами освідування були тверезі. Транспортні засоби в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України вилучили та помістили на спецмайданчик.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області