10 порад для того, щоб за місяць стати ще красивішою

09.09.2019 22:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: Між Нами

Порада № 1 Вранці, на голодний шлунок, з’їдайте 1 столову ложку лляного насіння

Ретельно пережовуйте, запиваючи склянкою теплої води. Через 30 хвилин можна їсти. Який ефект це дає? Це чудово очищає організм. Шкіра стане більш рівною і свіжою. До того ж це призведе до невеликого, але здорового схуднення. Так само, насіння льону зміцнює волосся і нігті. Врахуйте, що насіння льону можна вживати при наявності в організмі каменів.

Порада № 2 Щодня вживайте в їжу варений буряк

На сніданок або на вечерю, як буде зручно. Буряк — унікальний очищувач крові. А здоров’я крові, це важливий показник гарної зовнішності. Цей засіб так само позитивно впливає на стан шкіри і роботу внутрішніх органів.

Порада № 3 Щодня, за годину перед сном, наносьте на обличчя суміш гліцерину і вітаміну Е

Суміш готувати дуже просто: на 30 грамів гліцерину, беремо 10 капсул вітаміну Е. Капсули проткнути голкою і видавити олію в пляшечку. Все це можна придбати в аптеці за низькою ціною. Перед нанесенням засобу потрібно очистити шкіру обличчя і зробити легкий масаж м’якою щіточкою, щоб поверхня злегка почервоніла. У цьому стані клітини максимально вбирають поживні речовини. Є один недолік — шкіра стає трохи липкою, поки гліцерин вбирається. Щоб пом’якшити неприємні відчуття, використовуйте освіжаючий тонік. Щоранку ви будете спостерігати вдячну реакцію шкіри на таке харчування. Зморшки будуть розгладжуватися, а колір вирівнюватися. Дуже ефективний засіб від зморшок в куточках очей. Спробуйте і переконайтеся самі.

Порада № 4 Щодня з’їдайте 50 грам горіхів

Будь-яких, які вам подобаються. Волосся і нігті скажуть вам ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибі вже через 2 тижні.

Порада № 5 Раз на три дні робимо маску для волосся з порошку сухої гірчиці

Розведеною до консистенції каші з додаванням рослинної олії (краще реп’яхової або із зародків пшениці).

Наносимо на вологе волосся, тримаємо 20-30 хвилин, змиваємо. Після місяця регулярного застосування, ви просто не впізнаєте в розкішній хвилі, своє колишнє волосся.

Порада № 6 Заведіть собі шкарпетки для сну

З натурального волокна. Х / б або шерсть. Залежно від пори року. Перед сном, після душу, рясно змащуємо ноги вершковим маслом з додаванням кількох крапель м’ятного масла. Потім надягаємо шкарпетки і лягаємо спати в такому вигляді. Через місяць ваші ніжки стануть предметом заздрості і захоплення. Ця процедура, проведена за місяць до пляжного сезону, послужить вам добру службу. Ви зможете з гордістю демонструвати свої босі ступні.

Порада № 7 Тепер подбаємо про вії

Вам знадобиться порожній тюбик з-під туші для вій. Добре миємо його всередині за допомогою рідкого намиленого пензлика. Просушуємо. Капаємо всередину олії зародків пшениці. Усе! Готовий домашній засіб для зміцнення і зростання ваших, втомлених від фарби, вій. Перед сном, наносимо олію по всій довжині. Пензликом, це робити дуже зручно. Не потрібно занадто рясне нанесення. Досить зовсім небагато змастити волосинки. Через місяць ви побачите, що вії стали густими, підросли і явно підбадьорилися.

Порада № 8 Подбаймо про шкіру тіла

Беремо один стакан морської солі (хоча звичайна, кухонна, з йодом, теж підійде), додаємо один стакан жирної сметани. Після купання, надівши рукавичку-мочалку, ретельно масажуючи все тіло, включаючи шию, з отриманої кашею, потім змиваємо теплою водою. Не лінуємося і робимо це після кожного купання. Суміш можна зберігати в холодильнику. Сіль знімає ороговілі частинки з поверхні і дезінфікує. Якщо є дрібні прищики, то незабаром вони залишаться в минулому. Сметана пом’якшує дію солі, не дозволяючи їй дряпати ніжну шкіру, а також живить клітини. Регулярне застосування, дасть чудовий результат.

Порада № 9 Ще раз про шкіру. Придбайте для себе такий скарб, як амарантова олія

Основна складова частина цього продукту, це сквален. А він, у свою чергу, є одним з основних компонентів нашої шкіри. Олія вбирається практично на 100% і в боротьбі зі зморшками, шрамами, опіками, розтяжками та іншими шкірними неприємностями, поза конкуренцією! Користуватися олією амаранту можна і потрібно щодня, змащуючи і тіло, і обличчя. Це позбавить від дуже багатьох проблем. Єдиний недолік олії, це її ціна. Однак, при бажанні, амарантову олію можна легко приготувати в домашніх умовах.

Порада № 10 Приготуйте особливу воду для полоскання волосся після миття

Просто додайте в неї кілька крапель ментолового масла (на 1 літр — 5 крапель) і обполіскуйте свої локони після кожного миття. Це додасть неймовірну свіжість на шкірі голови і легкість. Цей засіб навіть полегшує головний біль. Ефективно бореться з лупою. Дуже добре допомагає при зайвій жирності волосся.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Між Нами