Жителя села Здовбиця затримали за тяжке тілесне ушкодження

Близько 22:30 сьомого вересня до лікарні із ножовим пораненням доставили 24-річного жителя села Здовбиця. Причетного до вчиненого кримінального правопорушення поліцейські затримали та повідомили про підозру.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що 27-річний рівнянин, який час від часу приїжджав у гості до знайомої здолбунівчанки, у дворі багатоповерхівок на вулиці Михайла Старицького райцентру на ґрунті ревнощів наніс 24-річному жителю села Здовбиця три проникаючі удари ножем в область живота та плеча. Потерпілого доставили до медзакладу. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

Слідчі затримали жителя обласного центру в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та повідомили про підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 

У рамках досудового розслідування вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років позбавлення волі. 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області