У Чернівцях пройде «Науковий пікнік з Ніколою Тесла»

10.09.2019 21:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

22 вересня 2019 року  о 12.00 годині на Соборній площі Чернівців відбудеться «Науковий пікнік з Ніколою Тесла». Також планується  проведення  наукових пікніків у м. Новоселиці та смт. Кельменці.

Проєкт «Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні» –  це інтерактивні експерименти для жителів різних міст України з метою популяризації науки серед дітей та  молоді.

Наукові пікніки є сучасним методом роботи в галузі освіти, в основному завдяки своєму інтерактивному методу залучення молоді до проведення науково-дослідної діяльності.

Також це – цікавий захід, де молоді і зовсім юні спеціалісти, науковці, ентузіасти діляться своїми знаннями з оточуючими (переважно – молоддю). Головною ідеєю наукових пікніків є те, що до науки можна доторкнутися руками в прямому сенсі: можна подивитись в мікроскоп, позмішувати хімічні реагенти і т. д.

Метою проєкту є популяризація наук  математики, фізики, хімії, біології, історії, екології,  ІТ-технологій, психології, медицини  тощо шляхом участі у підготовлених експериментах в рамках наукових пікніків. Просимо зацікавлені навчальні заклади області та наукові установи долучитися до цікавих дослідів, експериментів як учасник заходу.

Анкета для учасників за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdL47M3ZndVC4czaM6ZyUh7NxwJmTJEKQcdqYI599AZrKwl4w/viewform

Анкета для волонтерів:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0jQ94yjWt-WEjXk2WwvCvKmsXbM7p7WX5JaYYpMtMJwX2lw/viewform .

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews