У Костополі внаслідок ДТП постраждав мотоцикліст (Фото)

16.09.2019 11:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Дорожньо-транспортна пригода сталася 15 вересня об 11:10 на вулиці Руданського районного центру. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій мотоцикла «Lifan», 28-річний житель села Яблунне Березнівського району, здійснюючи маневр обгону, допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ 2101» під керуванням 57-річного місцевого жителя, який повертав ліворуч. 

Внаслідок ДТП важко травмувався мотоцикліст. У нього медики попередньо діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, забій головного мозку. Потерпілого  госпіталізували у реанімаційне відділення Костопільської центральної районної лікарні. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Транспортні засоби поміщені на територію місцевого відділу поліції.

Водій легковика за результатами медичного освідування був тверезий. У мотоцикліста відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews