Активну буковинську молодь запрошують на форум сім’ї

17.09.2019 08:26   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Метою проведення заходу є формування внутрішньої культури взаємин у сім’ї та соціальному середовищі, репродуктивного здоров’я молоді, популяризація серед молоді знань з безпеки життєдіяльності.

Організатори планують проведення майстер-класів щодо ефективного виховання дітей у сприятливому соціальному середовищі; проведення презентаційних сесій на теми сучасних сімейних цінностей; обмін досвідом та представлення кращих практик у проведенні інформаційно-просвітницьких заходів з метою використання цих практик в областях, які представляють учасники; отримання необхідних знань щодо підвищення рівня взаєморозуміння у молодих сім’я.

Для участі у форумі запрошуємо активну молодь – членів молодіжних громадських організацій, молодіжних працівників, представників державних установ і організацій, діяльність яких спрямована на роботу з сім’ями та молоддю, лідерів студентського самоврядування, працівників молодіжних центрів різних форм власності.

Захід відбудеться з 27 по 29 вересня 2019 року в Донецькій області, Мангуський р-н, с. Урзуф, (вул. Набережна, 90, пансіонат «Азов»).

Запланована кількість учасників – 97 осіб.

До участі у зазначеному заході запрошуються учасники віком від 18 років.

Участь у заході безкоштовна.

Звертаємо увагу на те, що витрати на проживання та харчування учасників форуму передбачаються коштом організаторів.

Відшкодовуємо витрати на проїзд до м. Маріуполь. Звертаємо увагу, що не відшкодовується вартість проїзду у вагонах класу СВ, а також у 1-му класі поїздів категорії Інтерсіті та Інтерсіті +. Учасникам форуму для отримання компенсації за проїзд необхідно буде надати організаторам оригінали проїзних документів (квитків).

Якщо Ви бажаєте взяти участь у заході, просимо до 17 вересня 2019 р.  (09:00 год.) заповнити форму:https://docs.google.com/forms/d/1heLFs61WoVCHUGpjodQUdwLDq_A-wV2aR4SvKqNpajg/viewform?fbclid=IwAR0Ab3ilGtzD_imr1B4XNQG855WKiFZapvHzYQFp_LcmYEUyiNPAJ23N38A&edit_requested=true

Підтвердження щодо участі у заході будуть надіслані на вказані електронні пошти учасників до 18 вересня 2019 року. Якщо Ви не зможете приїхати на захід, просимо повідомити про це протягом доби.

Прохання правильно вказувати електронні адреси пошти, телефони для зворотнього зв’язку.

За матеріалами ЧОДА


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews