Рівненська поліція з'ясовує причину загорання дверей квартири

До поліції сьогодні, близько п’ятої години ранку надійшло повідомлення 29-річного жителя обласного центру, що на вулиці Макарова невідома особа підпалила вхідні двері його квартири.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що власник помешкання проживає один і на момент загоряння був відсутній.

Як пояснив він працівникам поліції, повернувся близько п’ятої ранку і виявив, що зовнішня поверхня дверей була повністю пошкоджена вогнем, а біля дверей іще тлів лінолеум, який заявник самотужки загасив. Також внаслідок пожежі обвуглена стеля та стіни навколо дверей. 

З місця події експерти вилучили пожежне сміття. 

Поліцейські за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють всі обставини події та особу, причетну до злочину.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області