На телеканалі Тернопіль 1 розпочали зйомки романтичного реаліті «Хочу заміж»

19.09.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

В учасниць нового реаліті-шоу «Хочу заміж» відбулося перше побачення із холостяком. Під час зйомок першого випуску проекту, дівчата затамували подих, аби дізнатися за кого ж боротимуться.

«Емоції були неймовірними, бо ми до кінця тримали в таємниці хто ж саме наш холостяк. А коли дівчата вперше побачили головного героя проекту, - були в захваті», -  каже режисер реаліті-шоу «Хочу заміж» Алла Демко.

Під час індивідуальних побачень кожна з учасниць намагалася вразити холостяка. Не обійшлося без подарунків та відвертих зізнань. Далі в проекті на дівчат чекають різні випробування. Щоб сподобатись холостяку, вони повинні проявити свої найкращі якості.

«Дівчата змагатимуться за індивідуальне, романтичне побачення з головним героєм. Проте, не усі матимуть такий шанс. На що учасниці тільки не підуть, щоб сподобатись холостяку? Все це побачите у випусках романтичного реаліті-шоу», - каже режисер проекту Світлана Наконечна.

Кількість претенденток зменшуватиметься з кожним випуском: Холостяк сам вирішуватиме, кого залишити, і  котра стане переможницею проекту.

«Кожна учасниця проекту дуже харизматична та яскрава особистість, тож побачення будуть цікавими та інтригуючими. Реаліті «Хочу заміж» про справжні почуття, відтак на глядачів чекають щирі емоції та неймовірні історії», - каже режисер проекту Алла Демко.

Кульмінацією першого випуску було перше запрошення на особливе індивідуальне побачення. Хто ж сподобався холостяку з першого погляду, дивіться в першому випуску «Хочу заміж» на телеканалі Тернопіль1.

Режисери романтичного реаліті відкрили ще одну таємницю для учасників – переможниця проекту «Хочу заміж» на телеканалі Тернопіль1 разом із холостяком відправляться в подорож.  Туристична агенція «Мандрівник» дарує парі тижневу путівку в Єгипет.

Реаліті-шоу «Хочу Заміж» дивіться щоп’ятниці о 20:00 на телеканалі Тернопіль 1.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews