Поліція Буковини започаткувала благодійний конкурс «Краса в погонах» (Фото, відео)

21.09.2019 08:51   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

20 вересня у Чернівцях вперше відбувся конкурс краси й професійної майстерності серед жінок-поліцейських. За корону переможниці боролися 19 представниць структурних і територіальних підрозділів буковинської поліції.

Ініціатором конкурсу виступило Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області. Мета заходу – показати багатогранність жінок-поліцейських, які гармонійно поєднують жіночність, освіченість і високий рівень професіоналізму, а також популяризувати професію поліцейського.

На відміну від традиційних конкурсів краси, претендентки повинні були продемонструвати не лише свою привабливість під час дефіле, але й пройти тести з професійної підготовки та виконати вправи зі стрільби з пістолета Макарова.

До складу журі під головуванням начальника ГУНП Анатолія Дмитрієва увійшли очільники обласної та міської влади, а також неодноразовий член журі конкурсів краси Олег Сандуляк.

За результатами сценічного перевтілення кожна з учасниць отримала спеціальну номінацію. Але найскладніше членам журі було обирати лідерів у головних номінаціях. 

Титул «Міс Поліцейська Чернівців» міський голова Олексій Каспрук вручив Анастасії Коровіній – старшій інспекторці-черговій Управління інформаційно-аналітичної підтримки ГУНП.

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян нагородив інспекторку з превентивної комунікації Чернівецького відділу поліції Олесю Бевцик, яка перемогла у номінації «Міс Поліцейська краю».

Поліцейська сектору реагування патрульної поліції Кельменецького відділу поліції Мар’яна Жизномирська отримала від Чернівецької облдержадміністрації титул «Міс Поліцейська Буковини».

Переможницею конкурсу та володаркою головного титулу – «Міс Краса в погонах» стала слідча Шевченківського відділення поліції Діана Москалу.

Окрім цього, під час конкурсу сформувалася ще одна поліцейська сім’я. Одна з конкурсанток – представниця Новоселицького відділення поліції Дана Андроник отримала пропозицію руки та серця. Поліцейська погодилася на пропозицію та запросила всіх присутніх на весілля.

Упродовж усього конкурсу кожен міг долучитися також і до благородної справи – збору коштів на операцію для 28-річної буковинки Марини Гуцуляк, яка вже 20 років бореться з тяжкою недугою. Всі зібрані кошти поліцейські передали дівчині на оплату складної операції, яка допоможе подолати хворобу.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews