В Києві відбудеться концерт «Щедрик» за участю Олега Скрипки та оркестру НАОНІ – TicketsBox

23.09.2019 21:11   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: RvNews

Головний різдвяний вечір для столичної публіки організують Олег Скрипка та оркестр НАОНІ. Відбудеться виступ 7 січня о 19:00 в Палаці «Україна». Це буде ідеальний варіант, щоб відсвяткувати свято в найзатишніший та найчарівнішій атмосфері. Квитки на «Головний різдвяний вечір» країни вже можна купити за посиланням https://kiev.ticketsbox.com/oleg-skripka/.

Тепле родинне свято разом з Олегом Скрипкою

null

Для Олега саме Різдво являється особливим святом. З нього не тільки розпочинається рік, воно наповнене глибоким змістом, сакральним та духовним. Це свято в нашій країні є родинним і саме з кохання та сім’ї розпочинається життя.

7 січня в супроводі віртуозного оркестру різдвяні пісні виконає Олег Скрипка. Вже більше двох років НАОНІ тісно співпрацює з співаком. За цей час вони полонили серця цілої армії шанувальників.

Не пропусти найкращий різдвяний вечір на головній сцені країни. Ви зможете відкрити серце для дива разом з TicketsBox. Квитки вже зараз можна купувати тут https://rkestr-nahi.ticketsbox.com/. Нехай у кожному серці лунають справжні українські мантри – колядки, які є невід’ємною частиною свята.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews