Привільненська ОТГ: у Молодаво Третє відкрили дитячий майданчик (Фото)

25.09.2019 21:54   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На символічне відкриття майданчику до Молодавської школи завітали керівники громади, експерт Львівського ХАБу Програми U-LEAD з Європою Наталія Миколайчук та майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу та Європи з веслування Василь Осійчук.

Присутні подякували ініціативній групі громади, працівникам і учням закладу за ініціативність та побажали реалізувати ще більше успішних проектів.

Василь Осійчук розповів дітям, як воно - бути чемпіоном та наголосив на важливості занять спортом і постійній праці над самовдосконаленням. Цікава розминка від чемпіона світу та Європи насамкінець перетворилась на розминку для самого чемпіона та вчителя фізичного виховання від учнів Молодавської школи.

Проект бюджет участі Привільненської ОТГ на території громади започатковано за співпраці із Західноукранським ресурсним центром за підтримки Програми U-LEAD з Європою. Реалізовується проект за рахунок бюджету Привільненської ОТГ.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Фото з мережі Інтернет

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews