30 вересня на телеканалі Тернопіль1 стартує сезон прем’єр

25.09.2019 22:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Сезон прем’єр стартує на телеканалі Тернопіль1 вже 30 вересня. Все що потрібно для кожної сучасної жінки побачите у програмах – «#Така_як_є» та «Професійно про красу».

«Програма #Така_як_є  - про роботу, відпочинок, розваги, спорт, хобі, внутрішню гармонію і зовнішню красу, про те як бути собою і отримувати від цього задоволення»,- каже автор і ведуча програми Надія Царик-Янець.

В новому телевізійному сезоні на телеканалі Тернопіль1 глядачі дізнаються за чиє серце боротимуться учасниці романтичного реаліті «Хочу заміж».

null

«Вже відбулися перші побачення із холостяком. Під час зйомок першого випуску проекту, дівчата затамували подих, аби дізнатися за кого ж боротимуться. Емоції були неймовірними, бо ми до кінця тримали в таємниці хто ж саме наш холостяк. А коли дівчата вперше побачили головного героя проекту, - були в захваті», - кажуть режисери реаліті-шоу «Хочу заміж» Алла Демко та Світлана Наконечна.

Цікаві відповіді на топові запитання знайдете у прямому ефірі «Консультації онлайн». Про найголовніші події у футбольному житті Тернопільщини дивіться у програмі «Копаний м’яч». Унікальні історії спортсменів покажемо в проекті «Видатні спортсмени Тернопільщини».

«На глядачів чекає 20 захоплюючих серій – кожна із них про окремого героя – спортсмена, який всупереч усьому досягнув успіху», - каже режисер проекту Світлана Наконечна.

На любителів містики на телеканалі Тернопіль1 чекають «Паралельний світ» та  «Містичні історії». Про загадки історії, які досліджують до сьогодні покажемо в програмі «У пошуках істини». Смачним сюрпризом для глядачів стане «Гастро-тур».

Не пропустіть , новий сезон прем’єр стартує уже 30 вересня на телеканалі Тернопіль1.

null


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews