Чернівецькі посадовці взяли участь у селекторній нараді щодо опалювального сезону

27.09.2019 08:23   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

26 вересня під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука відбулась селекторна нарада з питань діяльності та взаємодії місцевих держадміністрацій з територіальними органами міністерств, центральних органів виконавчої влади з метою забезпечення реалізації програм збалансованого регіонального розвитку, створення умов для залучення інвестицій та впровадження регіональних інвестиційних проектів.

Чернівецьку область на нараді представляли в.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк, заступниця голови ОДА Анжела Дякова, керівник апарату облдержадміністрації Олег Стецевич, директорДепартаменту регіонального розвитку Чернівецької ОДА Віктор Подорожній та начальниця управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА Ганна Жебчук.

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що 29 жовтня у місті Маріуполь відбудеться великий інвестиційний форум. «У рамках заходу плануємо зібрати з одного боку ініціаторів інвестиційних проектів, з іншого– людей, які потенційно підтримують ці проекти. Приємно, що до нашого форуму долучаться іноземні партнери. Завдання Уряду – максимально знизити ризики для інвесторів, які не побояться зайти в Україну».

Прем’єр-міністр також наголосив на тому, що з кожна область України повинна представити кілька інвестиційних проектів з метою їх популяризації на форумі та залучення інвестицій: «Розраховуємо на те, що усі регіони проявлять ініціативу. Це мають бути найактуальніші, інвестиційно привабливі проекти, які справді вартують уваги».

Крім того, під час селекторної наради учасники обговорили й готовність кожної з областей до початку опалювального сезону.

Нагадаємо, що у квітні цього року було підписане розпорядження, яким Чернівецька ОДА затвердила заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років і склад обласного оперативного штабу з підготовки об’єктів до роботи житлово-комунального господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

За оперативними даними станом на 15 вересня заплановані заходи за відповідними напрямками виконали, зокрема:

  • на об’єктах теплопостачання – на 91,1%,
  • водопровідно-каналізаційних мереж – на 90,2%,
  • об’єктах житлового фонду всіх форм власності – на 90,6%,
  • дорожньо-мостового господарства – 88,5% про що надається інформація Мінрегіону України та облдержадміністрації

МКП «Чернівцітеплокомуненерго» планує забезпечити 100% оснащення вузлами комерційного обліку теплової енергії багатоквартирних житлових будинків в м. Чернівці шляхом встановлення внесків за встановлення вузлів комерційного обліку.

Наразі підприємство проводить роз’яснювальну роботу із споживачами,  підготовка документації на розробку проектно-кошторисної документації для встановлення вузлів комерційного обліку, отримання погодження від співвласників.

До кінця 2019 року передбачається 100% оснащення  вузлами комерційного обліку теплової енергії багатоквартирних житлових будинків. Робота в даному напрямку продовжується.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews