Виставку Людмили Музики презентують у галереї «Євро-Арт»

30.09.2019 13:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На рівнян та гостей міста чекає яскравий, експресивний та водночас витончений живопис рівненської художниці-аматорки Людмили Музики.

Поважна учениця відомих рівненських художників Анатолія Мартиненка та Анатолія Іваненка презентує свою третю персональну виставку «Особливий погляд» у рамках широкомасштабного проекту алереї європейського живопису «Євро-Арт» для талановитих».

Тридцять представлених в експозиції картин у техніці олійного живопису алегоричні і філософічні, наповнені асоціаціями. У творчості художниці поєднуються масштабність завдань і витончена тендітність, пошук істини та гра. На своїх полотнах вона наполегливо будує власну неповторну магічну реальність. Усі роботи написані протягом останніх двох років і їх можна придбати.

Приходьте поспілкуватися з авторкою по-справжньому артистичних та піднесених малярських робіт. Її мистецтво і про «чисто жіноче», і про загальне: її займають проблеми любові і самотності, моральної чистоти і взаємин людини і природи. Це картини-роздуми, картини-притчі, в яких сюжет часто зникає, а реальність трансформується.

Виставка триватиме з 2 до 27 жовтня.

Вхід вільний.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews