Депутат Олександр Башта вийшов із коми після інсульту та дав перше інтерв`ю (Відео)(R)

01.10.2019 01:13   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Депутат облради Олександр Башта прийшов до тями. Знімальній групі Т1 Новини вдалось першими поспілкуватись з чоловіком після кількох тижнів перебування в комі. Медики кажуть, стан чоловіка стабільний, є динаміка до покращення.

Читайте також

Олександр Башта перебуває у медикаментозному сні, кажуть тернопільські медики (Відео)
Олександр Башта третій день у комі. Родина просить про допомогу

Кілька тижнів він був у комі і, нарешті, після оперативного втручання прийшов до тями. Олександр Башта дає своє перше інтерв'ю після інсульту. Лікарі кажуть, навіть звичайне вітання для нього зараз це подвиг.

Зараз йому важко говорити і до нього помалу повертається пам'ять. Поки що Олександр пригадує лише своє ім'я та прізвище. А лікарі називають це вже великим досягненням.

Реабілітація Олександра Башти після інсульту триватиме ще не один тиждень кажуть у медзакладі. Медичний директор з лікувальної роботи НКП"Тернопільська міська лікарня швидкої допомоги" Світлана Вус наголошує, шанси врятувати чоловіка були мінімальні. Проте, завдяки команді лікарів-професіоналів депутата облради вдалось повернути до життя.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews