«Буковинська осінь-2019»: сільськогосподарські традиції бережуть та відроджують

01.10.2019 09:11   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

«Цьогоріч ярмарок справді міжнародний, оскільки є представництво з кожного славного куточка нашої Чернівецької області – від Путильщини до Сокирянщини, від Глибоччини – до Заставнівщини. Разом з тим, Буковина щиро вітала польських партнерів, представництво з далекого В’єтнаму, а також румунських партнерів. Справді, нехай ця традиція буде в нас щороку, і на Буковину приїжджають все більше друзів з усього світу», - наголосив Михайло Павлюк під час 12 обласного агропромислового ярмарку «Буковинська осінь-2019» що відбувся цими вихідними у Реваківцях.

В.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк подякував аграріям за їх щоденну працю: «Таким чином ви робите нашу землю більш квітучою, господарство – успішним, а наших буковинців – усміхненими та щасливими. Водночас дякую вам, знаючи, що ви ще багато зробите для нашої землі, Буковини та нашої держави – Україна».

Михайло Павлюк також звернувся до учасників та гостей заходу:

«Мета такого ярмарку – зробити безпосереднім зв'язок між покупцем та продавцем. Нині у вас немає перепон: сьогодні гарантією якості вашої покупки є усмішка та правдиві очі продавця, тож скористайтесь цим та ярмаркуйте на здоров’я».

«Дякую усім, хто зробив все можливе, щоб організувати це урочисте гарне дійство. Бажаю усім, щоб ми жили в мирній щасливій та багатій українській державі, щоб в нас була родюча земля, щоб ми поважали один одного та шанували ці традиції, з яких ми почали сьогоднішній ярмарок».

Буковинців, котрі найактивніше долучились до організації обласного ярмарку, аграріїв краю за досягнення у виробництві та переробці аграрної продукції Михайло Павлюк нагородив ювілейними відзнаками ОДА та подяками.

На заході діяло кілька локацій, серед яких – тематичні фотозони, буковинська кухня, власне ярмарок з різноманітним крамом, ярмаркова сцена.

Для присутніх атмосферу свята створювали своїми виступами і хореографічні та вокально-хорові колективи, артисти з районів та об’єднаних територіальних громад Чернівецької області, учасники ХХХ Міжнародного фольклорного фестивалю «Буковинські зустрічі».

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews