На Рівненщині продовжується стягнення аліментів

02.10.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело:

За 9 місяців 2019 року органами державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області стягнуто майже 93 млн. гривень аліментів.

Нагадуємо, що стягнення на користь дітей, які живуть в неповних сім’ях, заборгованості зі сплати аліментів – один з ключових і пріоритетних напрямків роботи Рівненської юстиції.

Відтак за 9 місяців 2019 року органами державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області стягнуто майже 93 млн грн аліментів. З них у зв’язку із застосуванням до боржників санкцій Закону #ЧужихДітейНеБуває, який на нормативному рівні значно посилив відповідальність батьків за неналежне виконання своїх обов’язків – 36 млн 663 тис. грн. Кошти отримали 11 533 дітей.

Результатом ефективної роботи державних виконавців, що призвела до збільшення кількості виконавчих документів, за якими сплата здійснюється боржниками систематично є праворозяснювальна робота. Тому продовжуємо інформувати та працювати на користь українських дітей!

null

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: