Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича відібрано для українсько-німецького проєкту

06.10.2019 23:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича відібрано одним з трьох вишів України, де буде реалізовано компонент «Професійні кваліфікації» проєкт «Реформи у сфері енергоефективності в Україні», що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ та фінансується урядом Німеччини.

За сприяння обласної державної адміністрації буде впроваджений ще один проєкт з енергоефективності на базі факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного дизайну Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича є одним з трьох вишів України, разом з ВНЗ Харкова та Дніпра, де буде імплементовано компонент «Професійні кваліфікації», який передбачає навчання фахівців з енергоменеджменту та придбання відповідного обладнання до червня 2020 року.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews