Під покровом Богородиці оберігати спокій луганчан вирушили тернопільські військові (Відео)

15.10.2019 08:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Ротація на Луганщину. Сьогодні, 14 жовтня на схід вирушили бійці Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку. Упродовж трьох місяців вони будуть оберігати спокій тамтешніх мешканців. Рідні військових, що прийшли їх провести, не стримували своїх хвилювань. Бійці ж налаштовані рішуче - хто, як не вони, будуть боротися за мир в Україні. Повідомляє Т1 Новини.

Символічно ікону Покрову Пресвятої Богородиці учасниці громадської організації "Асоціація жінок України «Дія»" передали бійцям під час чергової ротації. Військові Тернопільський зональний відділ Військової служби правопорядку сьогодні поїхали на схід. Там пробудуть кілька місяців.

"Сьогодні співпало три великих свята: День Українського козацтва, День Української повстанської армії, а також День Захисників України. Ми не вперше приходимо до хлопців, щоб їх підтримати. Сьогодні вони йдуть на ротацію, і ми прийшли, щоб від щирого серця побажати, щоб вони вернулися живими", - каже голова Тернопільського осередку ВГО "Асоціація жінок України «Дія»" Ольга Шахін.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews