Деякі ОСББ Рівного отримають фінансову підтримку

16.10.2019 09:13   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Розробники ініціативи – департамент ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА - повідомляють, що об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків компенсують 10 % за банківськими позиками.

«Кошти отримають ОСББ – «ВЕРБОВА, 2», «Пушкіна-40», «ЮВІЛЕЙНА 5», «Прометей» та «Соборна 36». Вони найактивніші з-поміж усіх інших, тому й стали першими учасниками Комплексної програми енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки. Згідно цього документу передбачені кошти на додаткову фінансову підтримку для ОСББ», - розповідає заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук.

Загалом Програмою передбачено фінансова підтримка у розмірі 200 тисяч гривень.

На даний час підписано генеральні договори про взаємодію з ПАТ АБ «Укргазбанк», АТ «Ощадбанк», «Приватбанк» про співпрацю з об’єднаннями.

Нагадаємо, у державі працює Урядова програма з енергоефективності. Її учасники-ОСББ отримують безповоротну фінансову допомогу – щонайменше 40% від суми залучених коштів на утеплення. Таким чином, мешканці утепленого будинку значно скорочують витрати сімейного бюджету на оплату комунальних послуг.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews