Дмитро Гайдуцький: «Варто щохвилини пам’ятати, що на сході країни війна» (Відео)

16.10.2019 21:08   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Волонтер, ветеран АТО Дмитро Гайдуцький планує допомагати побратимам, добровольцям та створює благодійний фонд. Чоловік переконаний, бути вдячним ветеранам замало, вони потребують реальної допомоги. А під час церемонії нагородження військових "Доброволець Тернопільщини 2019" Дмитро серед інших вручав побратимам ордени, повідомляє Т1 Новини.

Дмитро Гайдуцький розповідає, 14 жовтня для нього це можливість висловити свою шану та повагу героям, які не побоялись взяти до рук зброю і піти захищати Україну.

"Кожного року, 14 жовтня, коли я не на війні, починаю з відвідування могил побратимів. Кожного року відвідуємо практично всі могили, які є в місті Тернопіль. Стараємось з побратимами не забувати, тому що найважливіше пам'ятати про тих хлопців, які віддали своє життя, за нас, за нашу незалежність, за Україну", - каже ветеран АТО, волонтер, голова БФ "Справедливість. Відповідальність. Порядок" Дмитро Гайдуцький.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews