Зносу смерть: На Донбасі від кулі снайпера загинув боєць Юрій Громович

16.10.2019 22:13   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: УМ

15 жовтня куля ворожого снайпера обірвала життя військовослужбовця 92 ОМБр імені кошового отамана Івана Сірка рядового Юрія Громовича, стрільця-помічника гранатометника механізованого батальйону.

Про це йдеться на офіційній сторінці 92-ї омбр у Facebook.

“З болем і скорботою мусимо повідомити, що 15 жовтня куля ворожого снайпера обірвала життя військовослужбовця 92 ОМБр імені кошового отамана Івана Сірка рядового Юрія Громовича, стрільця-помічника гранатометника механізованого батальйону. Вдень окупанти підступно вбили нашого друга і самовідданого воїна. Вичікуючи, ніби хижаки здобич, кати вистрілили тоді, коли боєць глянув у бійницю. Перший постріл був у залізний щит, другий – у Юрія. Ворожі позиції на цій ділянці фронту недалеко від наших, тож нелюдям знадобилась мить, аби здійснити підступний план. Куля влучила у шию і вийшла через грудну клітину. Побратими оперативно евакуювали бійця. Вже через кілька хвилин він був у санітарній машині, але поранення виявилось важким, несумісним з життям. Юра помер…”, –  йдеться в повідомленні.

Вперше на російсько-українську війну Юрій Громович потрапив під ча третьої хвилі мобілізації. Відслужив. А з квітня поточного року підписав контракт. Побратими та командування характеризують його як самовідданого та виваженого воїна.

"Він не мав поганих звичок. Був дуже сімейною людиною. Обожнював родину. У Юрія залишились батьки, дружина та діти. Йому було 36 років", - написали побратими. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УМ