Трактор, який продавав житель Хмельниччини, викрали у Рівному (Відео)

17.10.2019 20:13   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Поліцейські Рівненського відділу проводять розшукові заходи та першопочаткові слідчі дії щодо встановлення осіб, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом. Трактор, який продавав житель Хмельниччини, викрали у Рівному.

57-річний житель міста Славута розмістив оголошення про продаж трактора «ДТЗ-5404К» на одному із сайтів в мережі Інтернет. Вже через лічені години пролунав дзвінок від потенційного покупця, який одразу погодився придбати техніку. 

Чоловік повідомив, що проживає на Рівненщині, тож запропонував перерахувати кошти на банківську карту. Однак власник трактора на такі умови не погодився і зазначив, що гроші забере безпосередньо під час купівлі-продажу. 
За транспортним засобом у Славуту приїхав евакуатор, за яким 57-річний чоловік із дружиною на своєму авто вирушили до Рівного. В обласному центрі «покупець» повідомив, що потрібно під’їхати до одного з медзакладів, де начебто працює його батько, який і віддасть гроші. До того ж зауважив, що варто йти разом із дружиною, аби швидше перерахувати кошти. 

Оскільки це було по 18-тій годині, у медустанові охоронець запевнив, що вже нікого із працівників немає.  Коли житель Славути вийшов на вулицю, евакуатора з трактором вже не було. 

Чоловік про подію повідомив до поліції. Оперативники встановили, що евакуатор поїхав у напрямку селища Клевань. Під час відпрацювання населеного пункту правоохоронці також орієнтували місцевих жителів у разі наявної будь-якої інформації щодо викраденого транспортного засобу одразу повідомити до поліції.

І вже наступного дня завдяки небайдужості громадськості вдалося встановити розшукуваний трактор. Місцевий мешканець під час збирання грибів виявив його у лісовому масиві. 

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 289 Кримінального кодексу України тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до злочину. 

Трактор поліцейські вилучили та помістили на територію спецмайданчика. Після проведення автотоварознавчої експертизи, транспортний засіб повернуть власнику.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews