У Києві відтворять клеванський Тунель кохання

18.10.2019 13:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Це проект АТ «Укрзалізниця», який покликаний відкрити культуру, туризм, національні символи, багатства України світові. 

У Києві, в колишній будівлі багажного відділення на центральному вокзалі, облаштовують інтерактивну виставку Ukraine WOW.

Серед інстальованих експонатів, які будуть у виставкому центрі – і відтворений Тунель кохання, що у Клевані Рівненського району.

Це проект АТ «Укрзалізниця», який покликаний відкрити культуру, туризм, національні символи, багатства України світові. Тут кожен охочий мандруватиме Україною, не виходячи з залізничного вокзалу. Виставка відкриється у виставкому просторі — колишній будівлі багажного відділення, що не експлуатувалася з 2000-их років.

Над створенням Ukraine WOW працює агенція Gres Todorchuk. Кураторами проєкту стали Ксенія Малих та Євгеній Стасіневич. Дизайн Ukraine WOW розробила агенція Banda, автори бренду України — Ukraine NOW. Мультимедійні інсталяції готує команда Photinus. Серед численних партнерів Ukraine WOW — Ukrainer, Depositphotos, «Книга-мандрівка. Україна», Expolight, музеї та приватні інституції, пишуть на сайті АТ «Укрзалізниця».

«Те, що в такий унікальний проект потрапив наш Тунель кохання дасть змогу привернути увагу ще більшої кількості українських та іноземних туристів до Рівненщини», - коментує в.о. голови Рівненської райдержадміністрації Сергій Подолін.

Інсталяція працюватиме на станції Київ-Пасажирський, виставковий простір «Будівля багажного відділення з рампою, корпус В» з 14 листопада до 29 грудня (понеділок вихідний), 11:00-20:00.

Вартість квитків 50 гривень. Для дітей до 12 років, пенсіонерів, учасників бойових дій — безкоштовно за наявності посвідчення.

Усі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на соціальні проекти Укрзалізниці.

Приміщення майбутнього виставкового центру

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews