Стало відомо, чому Зеленський не приїде на Тернопільщину: замість представлення Сопеля – обрав інтронізацію імператора Японії

Президент Зеленський знехтує візитом на Тернопільщину?

20.10.2019 22:46   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Обіцяного приїзду Президента України Володимира Зеленського для представлення нового голови Тернопільської обласної державної адміністрації не буде. Поки що приїзд перенесли на невизначений час. А на представленні очікують не президента, а першого заступника керівника Офісу Президента Сергія Трофімова, який відповідає за регіональну політику.

Читайте також

Тернопільщина не варта? Замість Зеленського приїде перший заступник керівника ОП
Тернопільщину довірили Ігореві Сопелю із Хоросткова

Як повідомляє Офіс Президента 21-24 жовтня Президент України Володимир Зеленський здійснить робочий візит до Японії для участі у церемонії інтронізації Імператора Японії Нарухіто.

Програмою візиту передбачені зустрічі Глави держави з Прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, керівниками обох палат парламенту Японії, членами японської парламентської асоціації дружби з Україною, керівництвом Японського агентства міжнародного розвитку та Японської асоціації нової економіки, представниками японського бізнесу.

Заплановано також низку двосторонніх зустрічей Президента України з лідерами іноземних країн.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews