Перекрили дорогу: у Тернополі протестують через смерть 15-річної дівчини

21.10.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Поблизу Тернопільського аеропорту, 21 жовтня, близько сотні людей перекрили рух дороги. Люди вийшли на протест у зв’язку з тим, що 18 жовтня, 15-річна дівчина випала з рейсового автобуса, який рухався цією дорогою.

Як зазначають учасники протесту, вони вимагають відремонтувати аварійну дорогу Тернопіль-Скалат– Гусятин. Адже минулого тижня, між селом Колодіївка та Скалатом, на цій дорозі, колесо автобуса потрапило в яму. В результаті чого, неповнолітня дівчина зачепила ручку від дверей, і вони відкрилися. Дитина випала на асфальт та вдарилася головою. Водій намагався надати першу медичну допомогу допоки приїдуть лікарі. Але, через травму шийного відділу хребта, дівчина померла ще до приїзду швидкої.

Читайте також

«Наїхав на яму і двері відкрилися»: на Тернопільщині школярка випала з автобуса і загинула

Поліція, за фактом смерті дівчинки, порушила кримінальну справу. Зокрема, порушення особою правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили смерть або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Стаття передбачає позбавленням волі від п’яти до десяти років

До слова, під час протесту, люди  пропускали лише рейсові автобуси та автівки з дітьми.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews