Класичні твори по-новому: кращі музиканти зі всього світу приїхали до Тернополя

23.10.2019 19:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Класична українська пісня на сучасний лад. Замість суворих смокінгів і вечірніх суконь - джинси і футболки. Кращі академічні співаки з різних куточків України приїхали до Тернополя для того, аби презентувати унікальний вокальний проект "З темряви до світла. Мистецька пісня-опера в мініатюрі". Це поєднання співу, драматургії та незвичних образів, які руйнують стереотипи про класичну музику. Повідомляє Т1 Новини.

Класична музика у новому звучанні. Кращі академічні вокалісти з різних куточків України приїхали до Тернополя для того, аби по-новому виконати класичні твори вітчизняних композиторів. "З темряви до світла. Мистецька пісня-опера в мініатюрі" - це унікальний проєкт іменитого англійського вокаліста з українським корінням Павла Гуньки, який підкорив сотні слухачів закордоном.

Ці пісні є класичні і вони можуть стати на одній сцені з іншими культурними націями. Ми маємо понад 1000, інші ж країни мають менше. Німці мають 5000. Вони цим дуже гордяться і ми цим гордимося тим, що снує це багатство, - розповідає артистичний директор проєкту "З темряви до світла. Мистецька пісня - опера в мініатюрі" Павло Гунька.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини