«Мікробізнес для внутрішньо переміщених осіб» організували у Чернівцях

24.10.2019 08:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

З метою забезпечення партнерської підтримки молоді з тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, 22 жовтня  відбувся безкоштовний семінар-тренінг «Мікробізнес для внутрішньо переміщених осіб» для студентів та учнів з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають у  Чернівецькій області. Організатори заходу: управління молоді та спорту облдержадміністрації спільно, Центр громадської активності «Синергія», Інформаційний центр ЄС Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича  на базі  наукової бібліотеки Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

У заході взяли участь студенти ЧНУ ім. Ю. Федьковича, Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету та учні вищого професійного художнього  училища №5.

Окрім теоретичних знань, учасники отримали необхідні роз’яснення та пропозиції щодо пошуку ідей і ресурсів для започаткування власної справи.

Окрім того, цього ж дня, для студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету, Буковинського державного медичного університету,  Чернівецького індустріального коледжу та учні вищого професійного художнього  училища №5 відбувся безкоштовний семінар-тренінг «Територія молодіжного підприємництва» для учнівської та студентської молоді  Чернівецької області.

Захід проходив з метою сприяння розвитку молодіжного підприємництва, самозайнятості та ефективного просування молодих людей у підприємницькому середовищі.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews