Прем’єр-міністр України зустрівся з буковинськими митниками

27.10.2019 23:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

З робочим візитом Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук перебував у Чернівецькій області.

Спільно з головою Державної митної служби Максимом Нефьодовим, в.о. голови облдержадміністрації Михайлом Павлюком, обласними керівниками прикордонної служби, поліції, прокуратури, СБУ він оглянув роботу міжнародного пункту пропуску «Порубне».

Олексій Гончарук поцікавився станом справ на вантажному терміналі, подивився його обладнання і техніку.

Опісля провів коротку робочу нараду щодо діяльності регіональної митниці та пунктів пропуску. Прем’єр-міністр зазначив, що через місяць має запрацювати Буковинська митниця.

Олексій Гончарук також доручив відповідним органам посилити боротьбу з митними правопорушеннями: «Звертаюсь до представників всіх правоохоронних органів: або ви припиняєте кришувати контрабанду, або вам нема чого робити на ваших посадах. І пан прокурор – серед перших», — наголосив Олексій Гончарук.

Також Прем’єр-міністр провів зустріч з представниками місцевого самоврядування та бізнесу. Зустріч пройшла в мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у форматі питання-відповідь. Олексій Гончарук наголосив, що вирішення місцевих питань не можливе без спільної роботи громад, депутатів та центральної влади.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews