Двадцять буковинців відбули до навчального центру Державної прикордонної служби України

01.11.2019 09:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Чергова команда з двадцяти юнаків вибула з обласного збірного пункту до навчального центру Державної прикордонної служби України у Львівську область. 

Тимчасово виконуючий обов’язки голови Кіцманської райдержадміністрації та голова районної призовної комісії Юрій Косар був присутнім на заході не лише як посадовець, але й  відправляв на службу онука. Він зазначив, що Юрія в родині наставляли на проходження служби зі своїм призовом у визначений час і хлопець був готовий до неї, для цього зробивши перерву в навчанні.

Всього до Державної прикордонної служби протягом осіннього призову направлені 100 юнаків, частина з яких після відповідної підготовки в навчальних центрах повернеться для проходження служби в Чернівецькій області.

Станом на 31 жовтня з Буковини із запланованих 420 призовників  вже 224 юнаки вибули для проходження військової строкової служби до військових частин Збройних Сил та інших військових формувань.         

Нагадуємо, жоден строковик не залучається до виконання завдань в районі проведення операції Об’єднаних сил, а проходить службу виключно в пунктах постійної дислокації військових частин.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews