У Рівному водій напідпитку протаранив поліцейську автівку (Фото)

03.11.2019 11:47   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

У Рівному водій легковика протаранив патрульне авто. У результаті ДТП - троє постраждалих.

Першого листопада о 14:27 водій автомобіля «Volkswagen Passat», 37-річний рівнянин, допустив зіткнення із припаркованим біля узбіччя службовим автомобілем патрульної поліції, екіпаж якої знаходився у салоні авто.

У результаті ДТП двоє патрульних госпіталізовані у нейрохірургічне відділення. У 35-річної поліцейської медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, а у 33-річного поліцейського закриту черепно-мозкову травму та забій кульшового суглобу.

Із забійною раною голови, струсом головного мозку та запахом алкоголю до лікарні доставили і 37-річного рівнянина, який був за кермом автомобіля «Volkswagen Passat». Чоловік відмовився від проходження освідування на стан сп’яніння, тож у нього були відібрані зразки крові. Після надання необхідної медичної допомоги його відпустили. 

Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews