«Барви буковинського краю» презентують в обласному краєзнавчому музеї

03.11.2019 22:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

П'ятого листопада 2019 року в залі Чернівецького обласного краєзнавчого музею (вул. О. Кобилянської, 28) відбудеться відкриття обласної виставки творчих робіт викладачів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтва «Барви буковинського краю».

Початок о 16.00.

Організатори заходу – управління культури облдержадміністрації, учбово-методичний центр культури Буковини.

Проєкт має багаторічну історію і проводитиметься вже 11-й раз. Виставка викладачів шкіл естетичного виховання — це своєрідний звіт їхніх творчих напрацювань. В експозиції викладачі презентуватимуть свої роботи, виконані у різних техніках з використанням різноманітних тем, сюжетів та матеріалів.

У багатьох роботах присутні українські народні мотиви, пейзажі буковинського краю. В експозиції — графічні та живописні твори, скульптура, вироби декоративно-ужиткового мистецтва, світлини, роботи, виконані під час пленеру. Ці художні твори яскраво передають колорит, історію, витонченість та красу буковинського краю.

За матеріалами ЧОДА

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews