Оксана Білозір виступить у Тернополі з великим сольним концертом

08.11.2019 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: НОВА...

5 грудня у ПК “Березіль” відбудеться великий сольний концерт Оксани Білозір.

Про це повідомляє організатор події — компанія Lytsyshyn Promo.

«Оксану Білозір можна вважати людиною-епохою в історії не лише України пісенної, але й України-держави! Народна артистка України, народний депутат 3-х скликань, міністр культури України, меценат, волонтер… Пані Оксана для мільйонів українців, як для себе самої в першу чергу – «Українка, Україночка». Її концерти завжди наповнені енергетикою добра та любові, а пісні вже давно стали виразним символом справжнього українства. Перевірені часом шлягери, які ми любимо і знаємо напам’ять», – йдеться в повідомленні.

За словами директора компанії Lytsyshyn Promo, Оксана Білозір — не просто співачка чи артистка. Це — один із символів української пісенної культури, сторінка в історії української музики, а її творчість неможливо переоцінити. Підготовка до концертів завжди дуже ретельна, адже  пані Оксана та її музичний колектив — дуже відповідальні та професійні люди. На щастя, вони всюди мають хорошу підтримку від керівництва сценічних майданчиків та інформаційних агенств, котрі популяризують концерти. Приємно, що українську пісню цінують та підтримують. Більше того, в Тернополі Оксану Білозір, дуже люблять. Тут на неї чекають. Тим паче, що сольного концерту співачки у файному місті вже давно не було.

-Попередні концерти Оксани Білозір, зокрема у Львові, відбулися успішно. Аншлаги для нас – явище звичне і це радує. Чекаємо і тут переповненого залу щирої публіки, яка, без перебільшення, проспіває концерт разом з артисткою. Буде дуже атмосферно, це гарантовано, – каже директор компанії Lytsyshyn Promo.

Початок концерту – 19:00. Квитки можна придбати тут


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: НОВА...