«Ремонтуємо дороги спільно з підприємцями»: у Тернополі оновили дорожнє покриття

09.11.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі завершили ремонт дороги промислово-складських зонах, а саме: на вулицях Текстильна, Промислова, Лук’яновича, Бродівська, Гайова, а сьогодні ремонт завершився також на вул. Поліській. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Ремонт дороги на вул. Поліській провели за спільні кошти — частину вартості виконання робіт якого сплачено з бюджету міста (громади), а іншу частину за кошти суб’єктів господарювання, чиї підприємства розташовані на даній вулиці.

«Частина вартості ремонтних робіт сплачена  бюджетними коштами, проте більш ніж половина грошей була виділена самими підприємцями. Основним інвестором стала компанія «Viknar’off», а ще вісім підприємств долучилися до фінансування. І саме така співпраця та спільні проєкти є чудовим прикладом соціально відповідального бізнесу», — розповідає міський голова.

Наразі уже відремонтували 420 м дороги. Також, в рамках ремонтних робіт влаштували систему дощової каналізації, дорожнього покриття, бордюрів та одностороннього тротуару.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews