Рівненський «Верес» заплатить за пошкоджені стільці в Тернополі

11.11.2019 16:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Доба

Керівництво Рівненського футбольного клубу «Верес» погодилося компенсувати збитки, яких зазнав Тернопільський міський стадіон під час матчу чемпіонату України, в якому рівняни зустрічалися з місцевою «Нивою».

Йдеться про пластикові стільці, пошкоджені на трибуні, на якій під час гри перебували рівненські вболівальники. Сума компенсації – 4.500 гривень. Відповідні гарантійні листи із погодженням компенсації за підписом спортивного директора «Вереса» Ореста Баля надіслано на адресу комунального закладу «Тернопільський міський стадіон» та контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу.

Орест Баль, зокрема, повідомив журналістам, що згідно з протоколом інспектора матчу, було пошкоджено 18 стільців.

Інформацію про отримання гарантійного листа підтвердив також директор футбольного клубу «Нива» Андрій Тихий.

Нагадаю, матч «Нива» – «Верес» відбувся на міському стадіоні Тернополя 27 жовтня і завершився з рахунком – 0:0. Під час гри частина рівненських вболівальників, які знаходилися на секторі за воротами, використовували піротехніку. Згодом начальник Тернопільського міського управління молоді і спорту Микола Круть заявив, що рівненські вболівальники зламали 2 десятки стільців.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Доба