На Рівненщині чоловіка вбили дерев’яною штахетиною

11.11.2019 17:44   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Завдані тілесні ушкодження жителю Рокитнівщини виявилися смертельними: у поліції перекваліфікували провадження.

У неділю, 10 листопада, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що о 19:00 в реанімаційному відділенні райлікарні помер 20-річний житель Старого Села. Тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до смерті, йому завдав другого листопада 18-річний юнак із сусіднього села. 

Нагадаємо, що того дня у село Дроздинь на дискотеку приїхало п’ятеро парубків із Старого Села. Коли близько 01:20 хлопці зібрались їхати додому, зненацька 18-річний місцевий житель вдарив дерев’яною штахетиною по голові 20-річного хлопця. Без свідомості його госпіталізували у реанімаційне відділення із тяжкими травмами.

Затриманому 18-річному жителю села Дроздинь слідчі Рокитнівського відділення поліції повідомили про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Однак, у зв’язку зі смертю потерпілого, яка настала внаслідок мозкової коми, важкої відкритої черепно-мозкової травми із переломами кісток черепа, кримінальне провадження перекваліфіковано на частину 2 статті 121 КК України.

Тепер підозрюваному загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews