Рівненщина: «чотирилапий поліцейський» розкрив злочин (Фото)

15.11.2019 16:45   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Десять хвилин — і поліцейська Джесі розкрила злочин у Костопільському районі.

Повідомлення про крадіжку із будинку в селі Данчиміст до поліції надійшло 14 листопада близько опівдня. У складі слідчо-оперативної групи Костопільського відділу виїхала і поліцейська Джесі із кінологічного центру.

Поки оперативники зі слідчими встановлювали усі обставини та документували кримінальне правопорушення, вихованка молодшого інспектора-кінолога Богдана Зволінського покірно приступила до роботи. Німецька вівчарка за «здобутою» слідовою інформацією уже за десять хвилин була перед будинком зловмисника. А виявився ним 19-річний місцевий житель.

До проведення подальших слідчих дій уже приступили поліцейські Костопільського відділу. З’ясувалося, що чоловік пошкодив вікно, проник у будинок, звідки виніс тюнер та речі домашнього вжитку. Помешкання належить 46-річному жителю села Данчиміст, який працює у Києві та на момент скоєння злочину був відсутній.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, вирішується питання про повідомленні молодику, раніше судимому за майнові злочини, про підозру. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від трьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews