Рівненщина креативна: до Стратегії розвитку надійшло майже 140 проєктних ідей

18.11.2019 17:47   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Майже 140 проєктних ідей надійшло до Стратегії розвитку Рівненщини.

Нині проєкт головного документу області на період до 2027 року знаходиться на завершальному етапі. До його розробки долучилися бізнесмени, науковці, представники асоціацій та громадськості.

Усі основні етапи вже опрацьовані – аналіз соціально-економічного розвитку області, визначення сильних та слабких сторін, можливостей та загроз, розроблення SWOT-матриці, стратегічних напрямів, цілей та завдань головного програмного документа.

«За результатами публічних обговорень визначені пріоритетні галузі смарт-спеціалізації області. Серед них органічне землеробство, ягідництво та садівництво, транспортні послуги і логістика, харчова промисловість і переробка сільськогосподарської продукції, деревообробна промисловість та IT-сфера. Паралельно ми зібрали проєктні ідеї, найефективніші з них увійдуть до плану заходів з реалізації Стратегії», - зазначив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Ідеї відповідають трьом цілям: розвиток конкурентної економіки та людського капіталу, збалансованості територій.

Учасники фокус-груп детально обговорили усі ідеї, окремі з них рекомендували доопрацювати. На їх основі будуть сформовані технічні завдання для включення їх до плану на 2021-2023 роки із втілення Стратегії до 2027 року.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews