У Чернівцях відбувся етап Західноукраїнської дебатної ліги

18.11.2019 19:16   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

17 листопада управління молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з Чернівецьким осередком дебатів «Федерації дебатів України» провели Чернівецький етап Західноукраїнської дебатної ліги за участю школярів та студентів Буковини та інших регіонів західної України.

Захід відбувся на базі юридичного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича. Серед суддів турніру - професійні дебатери зі Львова, Луцька та Києва, багаторазові призери, топ-спікери та переможці регіональних та Всеукраїнських дебатних турнірів - Ростислав Барабаш, Олександр Робулець, Чорнописький Василь, Ілона Бурч, Андрій Дульчак, Анастасія Лєснік, Роман Бобрівник і Анна Козловська.

В турнірі взяли участь 20 команд, до складу яких увійшли досвідчені гравці і новачки у дебатах з областей західної України. Дебатували учасники на теми соціальних мереж, процесів декомунізації, призову у воєнний час, а також висловлювали свої аргументи про легалізацію ігрового бізнесу в Україні.

По завершенню заходу учасники отримали відповідні сертифікати, а подяки вручили усім причетним до організації турніру, суддям та організатором.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews