У гаражі дубенчанина знайшли гранатомет

Вибухотехніки забезпечили транспортування вилученого РПГ для проведення експертизи.

18 листопада близько 15-ї години до поліції надійшло повідомлення від 69-річного дубенчанина про крадіжку із його гаража на вулиці Добролюбова, а також виявлений у його автомобілі предмет, схожий на гранатомет.

Слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба, які виїхали на місце події, за результатами огляду встановили, що у багажнику «ВАЗ 2106», належному заявникові, знаходиться ручний протитанковий гранатомет.

Вибухотехніки забезпечили транспортування вилученого РПГ для проведення експертизи.

Крім того, поліцейські встановили, що невідома особа, пошкодивши замок на дверях гаражного приміщення, викрала акумулятор, задні ліхтарі та бампер транспортного засобу. Як повідомив правоохоронцям дубенчанин, у гараж він навідувався три тижні тому, а до небезпечної знахідки не має жодного відношення.

За фактами крадіжки із проникненням та незаконного поводження із боєприпасами вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 185 та 263 Кримінального кодексу України.

Слідчі дії наразі тривають. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області