На черговій сесії Чернівецької міської ради VІІ скликання розглянуть 47 питань

20.11.2019 09:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

28 листопада 2019 року о 10:00 в сесійній залі міської ради скликається чергова сесія Чернівецької міської ради VІІ скликання. На розгляд засідання виноситься 47 питань.

Серед них, зокрема, такі:

Про припинення розміщення пересувних цирків-шапіто з тваринами на території міста Чернівці;

Про внесення змін до Програми з будівництва об’єктів житла і соціальної сфери в місті Чернівцях на 2017-2020 роки «Сучасне місто», затвердженої рішенням міської ради VIІ скликання від 26.09.2019 р. №1851;

Про розгляд електронної петиції № 174 гр.Кейван І.І. «Сквер чернівчан на проспекті Незалежності»;

Про встановлення заборони на виведення території житлового кварталу, обмеженого вулицями Будівельників (від № 37 до № 55), Братерства (№ 2, 4, 6), Винниченка (від № 25 до № 69 та від № 40 до № 76) із зони Ж-1 в Генеральному плані міста Чернівців в порядку реалізації місцевої ініціативи тощо.

На чергову сесію міської ради VІІ скликання запрошено:

заступників міського голови, членів виконавчого комітету, керівників  виконавчих органів міської ради, прокурора Чернівецької місцевої прокуратури, начальника Чернівецького відділу поліції Головного управління національної поліції в Чернівецькій області, начальників: державної податкової інспекції в м. Чернівцях Головного управління Державної фіскальної служби у Чернівецькій області, управління Західного офісу Держаудитслужби  в Чернівецькій області, управління Державної казначейської служби у м. Чернівцях Чернівецької області, управління Держгеокадастру у м. Чернівцях Чернівецької області, Управління держпродспоживслужби в місті Чернівцях, голову Чернівецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, голову міської ради ветеранів війни, праці і збройних сил, депутатів Верховної Ради України, обраних від м. Чернівців, депутатів Чернівецької обласної ради, обраних від м. Чернівців, голову облпрофради, представників засобів масової інформації. 

За матеріалами http://chernivtsy.eu 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews