За один день у лісах Львівщини висадили понад 65 тисяч дерев (Фото)

Усі ми дихаємо одним повітрям.

21.11.2019 19:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Твоє місто

До акції долучилися учні місцевих шкіл, активісти, волонтери, а також підприємці Львова та області.

Читайте також

Жахаючі таємниці річки Свиня на Львівщині: інспектори оприлюднили перші екорезультати досліджень та виявили чергову знахідку

На Львівщині провели акцію з осіннього садіння дерев, до якої долучилися Бібрське, Жовківське та Рава-Руського державні лісогосподарські підприємства.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА, пише - Твоє місто.

Дерева садили на спеціально визначених ділянках. Волонтерів забезпечили сіянцями та саджанцями, інвентарем, а також провели відповідний інструктаж.

У Немирівському лісництві Рава-Руського лісгоспу висадили 9,9 тис сіянців на площі 1,8 га. У Перемишлянському лісництві Бібрського лісгоспу до акції долучились 65 людей, які висадили 3330 саджанців дуба, ялини, черешні і липи на площі 1 га. 

На території Бутинського, Великомостівського, В’язівського, Зіболківського, Низівського та Сосніського лісництв Жовківського лісгоспу 450 учасників акції висадили 52510 дерев на загальній площі 8,8 га. До акції долучилися учні місцевих шкіл, активісти, волонтери, а також підприємці Львова та області.

Акцію провели за ініціативи ГО «Добро.Дій» за підтримки Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства і державних лісогосподарських підприємств.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто