У Чернівцях відбувся «No Smoking Day»

22.11.2019 08:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У Чернівцях відбулась інформаційно-профілактична акція «No Smoking Day».

21 листопада управління молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з молодіжними громадськими організаціями області провело інформаційно-профілактичну акцію «No Smoking Day» до Міжнародного дня відмови від паління.

До заходу долучились представники молодіжних громадських організацій: Чернівецького осередку Української академії лідерства, ГО «Товариство   українських   студентів – католиків «Обнова» м. Чернівці»,  Чернівецького осередку дебатів Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Федерація дебатів України», Міжнародної антинаркотичної асоціації, Чернівецького осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних ініціатив».

Акція проходила в центрі міста Чернівці, а саме на Центральній, Соборній, Театральній площах та прилеглих вулицях.  

Під час акції представники Управління та молодіжних організацій розділились  на невеличкі групи, аби охопити якомога більше курців та пропонували всім, хто палить обміняти цигарку на цукерку та розповсюдили інформаційні листівки щодо шкідливої дії тютюну на організм людини.

Довідково. Офіційно Міжнародний день відмови від паління відзначають в третій четвер листопада. День виник в 1977 році в США, а заснований ВООЗ як міжнародний в 1988 році. Заходи цього дня присвячені питанням зниження тютюнової залежності.

Цей День — прекрасна можливість для тих, хто палить, дізнатися — чому і наскільки просто залишити це. 

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews