Заступник голови Чернівецької ОДА зустрівся з обдарованими дітьми

25.11.2019 23:42   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

22 листопада 2019 року з нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини, заступник голови облдержадміністрації Василь Гостюк зустрівся з обдарованими дітьми, дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

Василь Гостюк зауважив, що кожна дитина є особлива, особливо талановита, особливо гарна і обовязково стане успішною. «Ви повинні це завжди пам’ятати і знати, - сказав у виступі заступник голови ОДА. - Важливо усвідомити, що захист прав дітей, забезпечення їхніх прав на життя на розвиток – це не право, а обовязок держави. Дуже сподіваюся, що після сьогоднішнього заходу ви знайдете тут однодумців і нових друзів».

Для дітей було організовано екскурсію будинком з левами, завітали вони і в сесійну залу облради, де ознайомились з роботою крайового парламенту. Опісля юні буковинці, представники всієї області, презентували свої напрацювання та познайомились із досягненнями одне одного. Теми виступів були дуже різними: «Збери пластик – відремонтуй дороги», «Я і моя родина», «Teen art», «Zero Waste School», «Супергерої серед нас!».

Діти спілкувалися між собою та представниками облансої влади, розповіли про проблеми, які їх турбують.

Насамкінець кожен учасник був нагороджений подяками та подарунками.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews