Наталія Абросімова презентує персональну виставку в рівненській галереї «Євро-Арт»

26.11.2019 00:56   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У рамках широкомасштабного проекту нашої галереї «Євро-Арт» для талановитих» презентують дебютну персональну виставку рівнянки Наталії Абросімової «МІЙ КОСМОС».

Про це повідомляє галерея європейського живопису “Євро-Арт”.

Художниця, така щиро відкрита до людей і, водночас, втаємничена, порадує і здивує своєю філософічністю у трактуванні світу через призму власної душі і таланту, дозволить «торкнутися» свого Космосу.

«Ця виставка – це ніби моє привітання зі світом», – говорить авторка. А й справді, бо ж усі представлені картини написані, так би мовити, під час «творчого польоту», без матеріальних, часових чи будь-яких інших обмежень. Випускниця будівельного факультету РДТУ свого часу прийняла для себе непросте, але доленосне рішення: дитячий потяг до малювання не проходить, отже, своїй мрії варто присвятити ціле життя.

Нині художниця презентує майже шість десятків пейзажів, натюрмортів і портретів, переважно, у техніці олійного живопису, які можна придбати. Усі роботи написані протягом останніх чотирьох років.

«Приступаючи щоразу до роботи над новою картиною, я не формулюю собі ніяких «філософських завдань». Свідомість просто включається у процес творчості. Мій власний настрій під час роботи диктує вибір кольорових комбінацій, а думки відриваються від буденних земних клопотів та вирушають у політ-пошук гармонії. Бо гармонія має бути в усьому, вона важлива, навіть у простих речах», – розповідає художниця.

Картини авторки цікаві та зрозумілі як дорослим, так і дітям. У них доброта, краса і любов. Мисткиня вірить у те, що творчість має величезну силу і здатна зробити цей світ кращим. Тому й стверджує своїми роботами: «Цінуйте, те що маєте, не розучіться мріяти і отримували радість від кожного дня, який прожили».

Персональна виставка Наталії Абросімової «МІЙ КОСМОС» діє з 27 листопада по 22 грудня 2019 року.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews