Псевдомінера затримала рівненська поліція

27.11.2019 13:28   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Екстрені служби підняв на ноги 25-річний молодик, аби перевірити їхню роботу. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, о 15:46 він зателефонував на спецлінію «102» та повідомив, що має намір замінувати зупинку громадського транспорту на вулиці Дослідна станція у Сарнах.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП, кінологи, працівники ДСНС у місті Сарни та інші екстрені служби. За результатами огляду місця події будь-яких вибухових пристроїв чи речовин не виявлено.

За оперативністю та фаховістю дій поліцейських увесь час особисто спостерігав «мінер». 25-річного сарненчанина затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину. За «перевірку» роботи спецслужб йому загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews